Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Miután kisfiunk 2018-ban megszületett, rájöttünk, hogy az addigi megszokott mederben zajló életünk már sosem lesz ugyanolyan.

Egy pár hónapossal még megoldható a vásárlás közösen, de egy 1-2 évessel már esélytelen hiszti nélkül végig menni az üzleten. Ez főleg akkor okoz gondot, ha csak egyik szülő van jelen és közben le kell foglalni a delikvenst, jobb esetben nem is egyet.

Több kudarcba fulladt vásárlás után jött az ötlet, hogy egy olyan webshopot hozzunk létre anyukáknak, ahol nem csillagászati áron vehetnek termékeket, hanem egy átlagos háztartás kereteihez igazodva. Mennyivel kényelmesebb altatási időben, vagy épp egy kis énidő közepette betenni a kosárba a ruhákat, mint visítozó gyerekkel korzózni az üzletek sorai között?! Ugye igazam van?!

Igen ám, de a legnagyobb gondot ilyenkor a méret kiválasztása szokta okozni, hiszen jóformán minden gyártónak eltér a méretezése. Mi erről is gondoskodtunk, és egyesével gondosan lemértünk minden olyan terméket, melynek a méretezése eltérő lehet. Ezt a termékleírásban meg is találjátok.

2020-ban sajnos a COVID-19 vírus megnehezítette az árubeszerzést és az webshop üzemeltetését, de nem adjuk fel. Kérjük legyetek türelemmel, az árukészletet folyamatosan bővíteni fogjuk, hamarosan nagyobb méretekkel és újdonságokkal jövünk.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Júlia és Gergely (+Martin és Kornél)


Keresés