Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Gyere, bemegyünk ebbe az üzletbe, keresünk neked pulcsit meg harisnyát. Ne fuss el! Gyere vissza kérlek! Csak gyorsan bemegyünk, aztán mehetünk is haza. Azt ne húzd ki légyszi’! Nem, nem vesszük meg. Nincs „lécci”. Nem. Akkor se. Nincs rá szükségünk. Mert nem. Nézd, milyen cuki ez a pulcsi. Mondom, hogy nem. Kérlek fejezd be a hisztit és kelj fel a padlóról! Jó, akkor maradj ott. Elnézést, ez a darab van 116-os méretben? Ja, akkor megnézem az állványon, rendben. Kisfiam kelj fel onnan légy szíves, nem tudnak tőled közlekedni. Nem, mondtam, hogy nem veszem meg. Bocsánat. Nézd milyen szép autós póló! Elnézést, ez van 116-os méretben? Nem találtam. Oké megnézem. Hol a gyerek? Na jó. Másszál ki onnan és menjünk. Feladom.

Ismerős a sztori?

A Picinkó baba- és gyerekruházati webáruház ötlete egy hasonló szituáció nyomán született meg 2018-ban.

Egy pár hónapossal még megoldható a  gyerekruha vásárlás közösen, de egy 1-2 évessel már esélytelen hiszti nélkül végig menni az üzleten. Ez főleg akkor okoz gondot, ha csak egyik szülő van jelen és közben le kell foglalni a delikvenst, jobb esetben nem is egyet.

Baba- és gyermekruházati áruházunk kínálata az évek során az igényeknek megfelelően változott. Alkalmi, és elegáns kisfiú- és kislányruhákat kezdtünk el kínálni, ami a nagy sikerre való tekintettel az egyik húzó termék lett webáruházunkban, így azóta is folyamatosan  keressünk a szebbnél szebb kisfiú és kislány gyerekruhákat.

Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy egy esküvőn például a kislányt – pláne ha gyűrűspárnát visz – olvadó mosolygós tekintetek kísérnek, míg a padok közt lépdel, ugyanakkor a ruhának alkalmasnak kell lennie a vacsora idején történő asztal alatti bujkálásnak és fogócskának. Így aztán a ruhák kiválasztásánál nem csupán a megjelenést, a fazont, a díszítést vesszük figyelembe, de nagy hangsúlyt fektetünk a praktikusság, hordhatóság fontosságára is.

Az alkalmi ruhák mellett hétköznapi viseletet is kínálunk természetesen. Baba- és gyermekruházati webáruházunkban igyekszünk a szezonalításra is figyelni, így az évszaknak megfelelően vízhatlan, meleg, nyáron vékony baba- és gyerekruhákkal töltjük fel a kínálatot hogy mindenki az évszaknak megfelelő gyerek öltöztet találjon.

A gyermek első éveiben kimondottan fontosnak tartom, hogy a gyermek minél több időt kapjon szüleitől, elsősorban édesanyjától, amit igen nehéz megoldani dolgozó nőként. Ezzel a webáruházzal úgy hiszem gyermeked lehetőséget kap, hogy több időt töltsön veled – megspórolva az utazást és vásárlást, nem beszélve az idegekről – az én gyerekeim pedig többet kapnak belőlem. És ezek a legfontosabbak. A ruha másodlagos.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Keresés