Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés és szállítás

Átvételi módok, átvételi díjak

DPD futárszolgálat

A picinko.hu webáruházból a kiszállítás futárszolgálattal történik, előrefizetéssel vagy utánvéttel a DPD Hungary kft. közreműködésével.

 

Ezen szállítási mód díja bruttó 1.690,-Ft, utánvétes fizetés esetén 1.690,-Ft + 300,-Ft

20.000,-Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes. Az utánvét összege ekkor is felszámolásra kerül, mivel ez egy külön választható szolgáltatás a csomaghoz.

 

FoxPost csomagautomata

A beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a Foxpostnak.
Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adj meg, melyet rendszeresen nézel és így biztosan értesülsz majd a csomag várható érkezéséről is.


Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a szállítási idő a csomagautomata telítettségétől is függ. Mi 24 órán belül elhelyezzük az automatában a csomagot, de ha nincs szabad rekesz a célautomatában, a csomag több napig is állhat a Foxpost raktárban, vagy a legközelebbi automatába kerül elhelyezésre!

A szállítási költség egységesen minden csomagnál bruttó 999 Ft (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, ezeknél plusz 300,-Ft kezelési költséget számolunk fel).

A maximális csomag méret és súly: 62 x 60 x 36 cm és 25 kg.

Fizetési mód: Előre fizetés bankkártyával, előre utalással vagy szintén bankkártyával a helyszínen.

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges Győrben vagy Nagybajcson. Megrendelést követően keresünk a megadott telefonszámon egyeztetés céljából. A győri vagy nagybajcsi személyes átvétel során készpénzes fizetésre nincs lehetőség, de Barionos fizetéssel vagy átutalással ki lehet fizetni a terméket az oldalon.
 

Csere lehetőség

A picinko.hu webáruházban van lehetőség termékcserére. Ennek díja bruttó 1.690 Ft. A cserecsomagot a DPD futárszolgálat fogja kiszállítani, a csere díját utánvét formájában kell megfizetni részére, majd átadni a visszaküldendő terméket becsomagolva. A csomagcímkéről mi gondoskodunk, nem kell megcímezni a csomagot.

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan teljesítési határidő átlagosan a rendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap, de legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

 

Elállás a szállítástól

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ilyenkor köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.

Banki átutalás

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára!

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Picinkó Trend Kft.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11737193-20001766
Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.

 

Kérünk, a rendelésszámot és a nevedet az átutalás “Megjegyzés/Közlemény” rovatában tüntesd fel!  A kiszállítás csak az után lehetséges, miután a teljes vételár összege megérkezett a bankszámlaszámunkra.

 

Barion bankkártyás fizetés

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-ENI- 1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

 

Készpénzes fizetés

Lehetőséged van a termék árát, a termék átvételekor készpénzben is kifizetni – készpénzes fizetés kizárólag utánvét esetén lehetséges a futárszolgálatnál.

 

Ha bármilyen kérdés felmerül a megrendelések kapcsán, az alábbi telefonszámon tudunk egyeztetni:

Kapcsolattartó: Vörös Júlia

Mobil: +36 30 207 3888

Hívható: Hétfőtől-péntekig, 09:00-16:00 között.

Keresés